42.250 ευρω το μηνιαιο κοστος του «Τριτου Προγραμματος»

 

Περιπλέκεται η υπόθεση των διαγωνισμού των 615 δημοσιογράφων και καλλιτεχνών στη ΝΕΡΙΤ.

Περιπλέκεται η υπόθεση των διαγωνισμού των 615 δημοσιογράφων και καλλιτεχνών στη ΝΕΡΙΤ.

 

Δεν τα λες και λίγα, ειδικά τέτοια εποχή. Έστω κι αν μιλάμε για ένα ραδιόφωνο που δεν είναι συνηθισμένο… μουσικό, αλλά ραδιόφωνο πολιτισμού.
Ωστόσο παραμένει υψηλό: 42.000 ευρώ τον μήνα. Για την ακρίβεια 84.515,82 ευρώ (συν ΦΠΑ 23%) για το επόμενο δίμηνο, αρχής γενομένης από τις 10 Μαρτίου. Και προσέξτε, μόνο για τους παραγωγούς και τις εκπομπές τους, όχι για στούντιο, ηχολήπτες, κεραίες, ρεύματα, τηλέφωνα, τεχνικούς και λοιπά έξοδα. Επομένως τα πραγματικά κόστη ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.

Τα στοιχεία που δημοσιεύσαμε στην Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββατοκύριακου (σ.σ. Σελ.: 54 του ενθέτου Media) και βγάζουμε κι εμείς σήμερα στο e-tetRadio είναι χαρακτηριστικά.

http://e-tetradio.gr/article/10457/42250-euro-to-miniaio-kostos-tou-Tritou-Programmatos

Οι… αδιαφανείς και οι… σπάταλοι

Διαπίστωση: Από χθες το «Τρίτο Πρόγραμμα» της Δημόσιας Ραδιοφωνίας επέστρεψε στους ραδιοφωνικούς μας δέκτες. Και επέστρεψε, σύμφωνα με τους υπευθύνους του, «ανανεωμένο στις συχνότητες της Δημόσιας Ραδιοφωνίας, με τους ανθρώπους που το υπηρέτησαν για χρόνια και συνδέθηκαν με την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητά του».

Επομένως, αυτοί οι άνθρωποι που το «υπηρέτησαν για χρόνια» και μπλα μπλα μπλα δεν ανήκουν σε εκείνους που κατά τον Σίμο Κεδίκογλου αποτελούσαν «χαρακτηριστική περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης» (απόσπασμα από το περίφημο διάγγελμα του υπουργού άνευ ταμείου πλέον, το διάγγελμά του της 11ης Ιουνίου).

Αυτό σημαίνει πως οι… αδιαφανείς και οι… σπάταλοι βρίσκονταν στα άλλα ραδιόφωνα και όχι στο «Τρίτο Πρόγραμμα»; Στο «Kosmos 93,6» λόγου χάριν, στο ραδιόφωνο αυτό το οποίο ετοιμάζονται να βγάλουν ξανά on air, εκεί στη Δημόσια Ραδιοφωνία, δεν (θα) υπάρχουν σπάταλοι; Δεν τα έφαγαν όλοι μαζί;

Μπορούμε δε επιπλέον να υποθέσουμε πως οι απολυμένοι της ΕΡΑ, εκείνοι που έμειναν στην απ’ έξω, άνεργοι, στήνοντας (όλοι μαζί) το παλιό «Δεύτερο Πρόγραμμα» στο αυτοδιαχειριζόμενο ertopen.com, ανήκουν σίγουρα στους… φαύλους και τα λαμόγια.

Ειδάλλως θα τους έπαιρναν και αυτούς πίσω στη ΝΕΡΙΤ, έτσι δεν είναι;

ΔΗΜ.ΚΑΝ.

http://www.efsyn.gr/?p=181075

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον Εισαγγελέα οι αλχημείες της ΝΕΡΙΤ

 

Περιπλέκεται η υπόθεση των διαγωνισμού των 615 δημοσιογράφων και καλλιτεχνών στη ΝΕΡΙΤ. Η δημόσια καταγγελία εκ μέρους  της  Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών, Μιχάλη Κουρουτού και η επιστολή προτροπή του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου Θεόδωρου Φορτσάκη προς τον πρόεδρο- διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Γιώργο Προκοπάκη να ζητήσει τη συνδρομή της δικαιοσύνης αλλάζουν τα δεδομένα…….

http://www.typologies.gr/στον-εισαγγελέα-οι-αλχημείες-της-ερτ/

Advertisements

One response to “42.250 ευρω το μηνιαιο κοστος του «Τριτου Προγραμματος»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s