Το τελευταιο παραμυθι | η αυγη

 

- Σκηνοθετούν "success story Νο 2" για να περιορίσουν την εκλογική ήττα και να αποφύγουν την εσωκομματική αμφισβήτηση - Αλ. Τσίπρας: "Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουνε"

– Σκηνοθετούν “success story Νο 2” για να περιορίσουν την εκλογική ήττα και να αποφύγουν την εσωκομματική αμφισβήτηση – Αλ. Τσίπρας: “Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουνε”

Την επιχείρηση “εικονική πραγματικότητα” ετοιμάζονται να θέσουν σε εφαρμογή οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, προκειμένου να εγκλωβίσουν τους πολίτες στην τριπλή εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, μεταφέροντάς τους από τη μίζερη και αβίωτη καθημερινότητα των περικοπών, των φόρων και της ανεργίας στον “τεχνητό παράδεισο” της ελπίδας. Με την ανοχή – πλάτες των δανειστών η κυβέρνηση σπρώχνει τα νέα μέτρα που έχουν απ’ όλες τις πλευρές προαναγγελθεί για μετά τις εκλογές και ετοιμάζεται να εξαγγείλει “μονομερώς” το τέλος του Μνημονίου, την εμφάνιση της “ανάπτυξης” και τη διανομή εκατομμυρίων στους ασθενέστερους από το περίσσευμα του πρωτογενούς πλεονάσματος. Πλαστουργοί του “φανταστικού κόσμου” θα είναι και πάλι ορισμένοι απ’ τους περίφημους “οίκους” που πριν από μερικά χρόνια καταγγέλλονταν για τη δημιουργία της κρίσης και την ένταξη της χώρας στα Μνημόνια. Εμφανής στόχος ο περιορισμός της διαφαινόμενης άνετης επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζοντας ότι σε αυτήν την περίπτωση θα τεθεί αμέσως θέμα ηγεσίας στα κόμματά τους.

 

  • – Σκηνοθετούν “success story Νο 2” για να περιορίσουν την εκλογική ήττα και να αποφύγουν την εσωκομματική αμφισβήτηση – Αλ. Τσίπρας: “Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουνε”!

 

http://www.avgi.gr/article/2031422/to-teleutaio-paramuthi#prettyPhoto

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s