Περίεργες πληροφορίες για απειλή της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο

Σαφή προειδοποίηση ότι αν επιτραπεί η εκπομπή προγράμματος των εργαζομένων της ΕΡΤ από τους χώρους του Πολυτεχνείου θα επέμβουν τα ΜΑΤ φέρεται να έχει λάβει η Σύγκλητος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σαφή προειδοποίηση ότι αν επιτραπεί η εκπομπή προγράμματος των εργαζομένων της ΕΡΤ από τους χώρους του Πολυτεχνείου θα επέμβουν τα ΜΑΤ φέρεται να έχει λάβει η Σύγκλητος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σαφή προειδοποίηση ότι αν επιτραπεί η εκπομπή προγράμματος των εργαζομένων της ΕΡΤ από τους χώρους του Πολυτεχνείου θα επέμβουν τα ΜΑΤ φέρεται να έχει λάβει η Σύγκλητος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα συζητήθηκε ενόψει του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ. για την ημέρα του Πολυτεχνείου.

Στο μεταξύ η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της, μέσω της οποίας καταγγέλει την εμφάνιση στο Ραδιομέγαρο προϊσταμένων της ΔΤ ντυμένων ως αστυνομικών, αναφέρει το εξής: “Μετά 40 χρόνια, το ίδιο φασιστικό πρόσωπο από τους… κυβερνώντες. Απείλησαν την πανεπιστημιακή κοινότητα και τις πρυτανικές αρχές για κατάληψη του Πολυτεχνείου από τα ΜΑΤ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν εξέπεμπε ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΤ από τις εγκαταστάσεις του ΕΜΠ. Τι πραγματικά φοβήθηκαν;”

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Συνέλευση “ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΣΗΕΑ” :“Χθες το βράδυ οι φύλακες του Πολυτεχνείου δέχθηκαν τη “φιλική” επίσκεψη αστυνομικών με πολιτικά οι οποίοι τους ανέφεραν πως “υπάρχουν πληροφορίες ότι φορτηγά με μηχανήματα ετοιμάζονται ή έχουν μπει ήδη στο πολυτεχνείο”.

Newsroom Enet

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=398207

1973-2013: Απειλούν να εισβάλλουν και στο πολυτεχνείο για την ΕΡΤ 

Σκίτσο του Soloup

Σκίτσο του Soloup

Εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στο Πολυτεχνείο, σε περίπτωση που εκπέμψει από εκεί η ΕΡΤ, σχεδιάζει η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Εφημερίδας των Συντακτών, τις οποίες διαψεύδει η Σύγκλητος.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ από την πλευρά της εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11/2013

Μετά 40 χρόνια, το ίδιο φασιστικό πρόσωπο από τους… κυβερνώντες. Απείλησαν την πανεπιστημιακή κοινότητα και τις πρυτανικές αρχές για κατάληψη του Πολυτεχνείου από τα ΜΑΤ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν εξέπεμπε ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΤ από τις εγκαταστάσεις του ΕΜΠ. Τι πραγματικά φοβήθηκαν; Την αλήθεια που εκπέμπουμε εδώ και 5 μήνες; Την κατακραυγή του λαού ενάντια στις φασιστικές μεθόδους που ακολουθούν για να επιβάλλουν τις μνημονιακές πολιτικές;

Η ΕΡΤ ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή.

Η στήριξη και η αλληλεγγύη του κόσμου στην Ελλάδα, στη διασπορά και στην παγκόσμια κοινότητα, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, και θα συνεχίσουμε.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης, που θέλει με κάθε αντιδημοκρατικό και παράνομο τρόπο, παρά τις αντιδράσεις των πολιτών, να εγκαθιδρύσει το έκτρωμα Δ.Τ. – ΝΕΡΙΤ, προχώρησαν σε νέα πρόκληση. Σήμερα, για άλλη μια φορά μετά το Σάββατο και τη γενική κατακραυγή, εισήλθαν μερικοί από τους ηθικούς αυτουργούς του «μαύρου» της ΕΡΤ (Γκ. Μάναλης, Αρ. Κοντιζάς, Β. Αλεξόπουλος, Η. Φαραντόπουλος, Χρ. Δούκας, Γ. Βουγιουκλάκης, Α. Πιττής, Κ. Μητρόπουλος και Π. Καραντίας) μαζί με υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών που επέβαιναν σε τζιπ με ρουμανικές πινακίδες.

Καταγγέλλουμε τους «τυφλοπόντικες» που μπήκαν από την πίσω πόρτα, κλεφτά, με μπουφάν παραλλαγής στα χρώματα της αστυνομίας! όπως και προχθές, υπό την ανοχή των εισαγγελικών αρχών και της αστυνομίας.

Αποκαλύπτονται όλοι! Θεσμοί και αξίες, στην προκρούστια κλίνη.

Έχουν ευθύνη όλοι, όταν αφήνουν τους πραγματικούς εργαζόμενους και χρεωμένους με τα μηχανήματα έξω από το Ραδιομέγαρο, παρά τα εξώδικα που έχουμε κάνει προς την κυβέρνηση και όλες τις αρμόδιες αρχές.

Πού ακούστηκε οι νόμιμοι εργαζόμενοι να είναι απ’ έξω και να τους απαγορεύουν την είσοδο τα ΜΑΤ, παράνομα, καταχρηστικά και χωρίς καμία εντολή εισαγγελέα;

Η ιστορία θα γράψει για όλους. Άλλους σαν Εφιάλτες, που θα παραμείνουν στη χλεύη της κοινωνίας και άλλους ως αγωνιστές της αξιοπρέπειας και των εργατικών δικαιωμάτων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Σεβασμό στη Δημοκρατία και στους θεσμούς.
Η ΕΡΤ να επαναλειτουργήσει, να ξαναγίνει δημόσια και όχι κρατική και να αποδοθούν οι εγκαταστάσεις της στους εργαζόμενους που ξέρουν να παράγουν ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα προς όφελος του ελληνικού λαού.
Εδώ και τώρα την εργασία μας, γιατί ποτέ δεν απολυθήκαμε.
Ελεύθερη πληροφόρηση και διακίνηση των ιδεών.
Δημόσια τηλεόραση που αξίζει στον Έλληνα πολίτη και όπως εμείς την προσφέραμε τους τελευταίους πέντε μήνες.
Εργασιακές συνθήκες Ευρώπης και όχι Κίνας.
Να φύγουν οι μνημονιακές πολιτικές μαζί με την υποταγμένη κυβέρνηση που τις εφαρμόζει.
Η κυβέρνηση και τα φερέφωνά της θα παίρνουν καθημερινά απαντήσεις.

Όλοι την Πέμπτη 14 Νοέμβρη στο συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια και στις 7 το απόγευμα στη συναυλία στο ΕΜΠ.
Στις 17 Νοέμβρη όλοι στο συλλαλητήριο αντίστασης και μνήμης.

http://info-war.gr/2013/11/1973-2013-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s