Μητσοτάκης διαψεύδει Άδωνι..απόλυση 1.370 γιατρών του ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του έτους

adwnis_boulh.preview

Στην έξοδο γιατροί του ΕΟΠΥΥ  


Η απόλυση 1.370 γιατρών του ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του έτους, που θα προκύψει από την κατάργηση ειδικοτήτων στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του οργανισμού την οποία έχει εισηγηθεί το υπουργείο Υγείας, αποτελεί -σύμφωνα με πληροφορίες….
του «Εθνους»- την εναλλακτική πρόταση της κυβέρνησης που θα συζητηθεί σήμερα μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και της τρόικας, με στόχο να προσδιοριστεί ο στόχος των 4.000 απολύσεων εντός του 2013.

Στη σημερινή κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Κυρ. Μητσοτάκη και των εκπροσώπων των δανειστών θα τεθούν επί τάπητος τα θέματα των 4.000 απολύσεων αλλά και του δεύτερου κύματος της κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων, για τα οποία το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο και διεκδικεί δίμηνη παράταση (μέχρι τον Μάρτιο του 2014) για την εφαρμογή του.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, περίπου 4.500-5.000 υπάλληλοι θα τεθούν σε κινητικότητα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, 5.000-5.500 από τον χώρο της Υγείας (ΕΟΠΥΥ και συγχωνεύσεις νοσοκομείων) και 2.500 από τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.
ethnos.gr

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/11/1370.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s