Στο “μαντρί” Φ.Κουβέλης και Α.Λοβέρδος: “Στηρίζουμε την κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ”!

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε την άρνηση της Δημοκρατικής Αριστεράς να στηρίξει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και άρα στηρίζει την κυβέρνηση, όπως και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Α.Λοβέρδος.

KouvelisLoverdosL

Και απ’ότι φαίνεται, αν έχει να προσφέρει κάτι το θετικό η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα έχουμε αποκαλυπτήρια (ή αλλιώς στριπ-τιζ) στις κυβερνητικές πολιτικές εφεδρείες και συνεπώς ανάλογο “ψαλίδισμά” τους στο εκλογικό σώμα που έχει… αγριέψει πλέον

Όπως είπε ο Φ..Κουβέλης “η πρόταση αυτή δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα”.

“Αυτή την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους δανειστές, που βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα, στην οικονομία και σε κάθε περίπτωση στην κοινωνία, μία πρόταση μομφής δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει, νομίζω, προβλήματα. Είναι γνωστές οι διαφωνίες μας, οι αντιρρήσεις μας, οι αντιπαραθέσεις μας με αυτά που κάνει η κυβέρνηση, αλλά, από την άλλη πλευρά, επαναλαμβάνω, τα συγκεκριμένα ζητήματα, η συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα δεν επιτρέπει τακτικισμούς από καμιά πλευρά», επισήμανε ο κ. Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της «Συμμαχίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε πως “όπως καταδικάζει ρητά και απερίφραστα όσα έγιναν στην ΕΡΤ έτσι καταδικάζει και το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρίσκεται σε αναντιστοιχία με τις ανάγκες του κόσμου”.

Τα κομματικά Όργανα της «Συμμαχίας για τη Νέα Ελλάδα» θα συγκροτηθούν αύριο για να αποφασίσουν την τελική στάση του κόμματος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα καταψηφιστεί από τους κ.κ Λοβέρδο και Αηδόνη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%86%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s