ΜΕΡΚΕΛ: ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

(Δευτ. 4/11/13 – 20:49)

… ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΥΡΩΖΩΝΗ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ», ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

 

Η γερμανική κυβέρνηση δεν συνδέει την πρόσφατη έξαρση της πολιτικής βίαςστην Ελλάδα με τα προγράμματα λιτότητας,δηλώνει προκλητικότατα ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, ερωτηθείς σχετικά από το Mega, με αφορμή ανταποκρίσεις Γερμανών δημοσιογράφων από την Αθήνα που συνδέουν την άνοδο του εξτρεμισμού με τα σκληρά προγράμματα λιτότητας και μιλούν για κίνδυνο «αποσταθεροποίησης».

Ο Στέφεν Ζάιμπερτ αναφέρθηκε μιλώντας στον ανταποκριτή του Mega Παντελή Βαλασόπουλο στα θλιβερά γεγονότα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, λέγοντας πως «στην Ελλάδα είχαμε την περασμένη Παρασκευή ένα αποτρόπαιο πολιτικό έγκλημα» και ότι «πριν από μερικές εβδομάδες είχε προηγηθεί ένα ακόμη».

Επ’ αυτού επισήμανε ότι η γερμανική κυβέρνηση δεν βλέπει καμία σύνδεση των γεγονότων αυτώνμε τις συμφωνίες που έχουν κάνει οι ελληνικές κυβερνήσεις με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

«Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τη βία και τις πολιτικές δολοφονίες και στην Ελλάδα και στη Γερμανία και παντού» κατέληξε ο εκπρόσωπος της γερμανικής καγκελαρίας. 

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ «ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ» !

Την ώρα που εξαιτίας της Γερμανικής πολιτικής, της ευρωζώνης, των μνημονίων και των υποτελών ελληνικών κυβερνήσεων η Ελλάδα έχει βυθισθεί στην άβυσσο, την απελπισία, την εξαθλίωση και τηφτώχεια, ο εκπρόσωπος της Μέρκελ αθωώνει με μια μονοκονδυλιά τη μεγάλη ηθική αυτουργό, που λέγεται Γερμανική κυβέρνηση, από τον κύκλο αίματος που έχει ανοίξει στην Ελλάδα.

Ο Γερμανικός ιμπεριαλισμός, όμως, «δολοφονεί» ανοικτά και για άλλη μια φορά στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στον ευρωπαϊκό νότο και πρώτα απ’ όλα στην Ελλάδα.

Η συντριβή της Γερμανικής κατεστημένης πολιτικής, η ήττα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, η ανατροπή της ευρωζώνης και της ΕΕ συνιστούν θεμελιώδεις προσπάθειες για ένα διαφορετικό τοπίo στην ήπειρό μας.

Προέχει, φυσικά, μια μεγάλη προοδευτική ανατροπή στην Ελλάδα που μπορεί να εξελιχθεί σεσπινθήρα προοδευτικών ανακατατάξεων στη Βαλκανική, τον ευρωπαϊκό νότο αλλά και ευρύτερα.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013.

 

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14036:merkel-ladi-mnomonia&catid=86:expolitiki&Itemid=268

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s