ΜΗΔΕΝΙΚΟ είναι το κόστος των F-16 στην παρέλαση…!

Την κενότητα του εγκεφάλου τους επιδεικνύουν και την εκθέτουν σε… παρέλαση μπροστά στους γνωρίζοντες τα στοιχειώδη από το πώς λειτουργούν οι πολεμικές μοίρες και το σύστημα εκπαίδευσης στην Πολεμική Αεροπορία.

Το φοβερό τους επιχείρημα είναι το κόστος της «εξόδου» του αεροσκάφους που θα πραγματοποιήσει τη χαμηλή διέλευση πάνω από τα κεφάλια των παρισταμένων, περνώντας τους το μήνυμα, ότι κάποιοι είναι εδώ, ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών, για να φροντίσουν να απαντήσουν κατάλληλα, εάν οποιοσδήποτε θελήσει να βάλει την ελληνική κοινωνία σε περιπέτειες.

Θα τους αποδείξουμε λοιπόν, ότι το επιχείρημά τους είναι ΣΑΘΡΟ και ότι το επιπλέον κόστος για την έξοδο των μαχητικών ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ. Οπότε, όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο, είναι απλώςθύματα των ιδεοληψιών τους και χρησιμοποιούν το θέμα του κόστους για να συγκαλύψουν την πραγματική τους στόχευση, την εξαφάνιση οτιδήποτε «εθνικού» από την κοινωνική ζωή, επειδή ορισμένοι γραφικοί του ενός άκρου, αποφάσισαν ότι θέλουν να ζήσουν σε μία κοινωνία που υφίσταται μόνο στο άδειο κεφάλι τους.

Ο κάθε διοικητής πολεμικής μοίρας λοιπόν, έχει ένα «τεφτέρι», το οποίο προβλέπει, ότι για αν είναι αξιόμαχος ο κάθε ιπτάμενος της πολεμικής μοίρας, θα πρέπει να συμπληρώνει σε μηνιαία βάση «Χ» ώρες από ένα κατεβατό αποστολών που θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλάβει, από την απλή ναυτιλία, μέχρι την πιο εξεζητημένη αποστολή καταστροφής στόχου, ή εξουδετέρωσης εχθρικών αεροσκαφών.

Τα χρήματα για την εκπαιδευτική δραστηριότητα έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό της μοίρας και υπάρχουν στα ταμεία της. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν κάποιοι λοιπόν, ότι το μόνο που θα γινόταν, θα ήταν ορισμένοι ιπτάμενοι να συμπλήρωναν τις ώρες που τους αναλογούν στην κατηγορία «ναυτιλία», συμπεριλαμβάνοντας μία ή δύο χαμηλές διελεύσεις εκεί όπου θα γινόταν η παρέλαση.

Οπότε, εάν δε υπήρχαν οι γνωστοί επαγγελματίες της ύπουλης «κοτσάνας», η Αεροπορία θα μπορούσε να βγάλει πολύ περισσότερα από τα αεροσκάφη που θα πετάξουν και σύμφωνα με τις πληροφορείς θα κυμανθούν από 9-13.

Ισχύουν αυτά κύριε αρχηγέ του ΓΕΑ και αντίστοιχε του ΑΤΑ; Εάν ναι, για ποιον λόγο δεν εκδίδεται μια ανακοίνωση, ώστε να σταματήσει το «δηλητήριο» στον κόσμο; Αλλά κι εμείς οι πολίτες, έως πότε θα γίνονται ανεκτοί ορισμένοι;

 

http://www.defence-point.gr/news/?p=87162

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s