Απόστρατος αξιωματικός μήνυσε τον Γιώργο Παπανδρέου – Η δράση του μέχρι να φθάσει στον Παπανδρέου

newego_LARGE_t_1101_54258934

Ο πλωτάρχης εα Παναγιώτης Σταμάτης που με μήνυσή του κατά του Γιώργου Παπανδρέου αναγκάζει τη Βουλή να συζητήσει την πιθανότητα άρσης ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού είναι “ναύαρχος” στα εξώδικά και τις μηνύσεις. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις περικοπές κατά των στρατιωτικών .

Ο πλωτάρχης απλά χρησιμοποιεί και προσπαθεί να αξιοποιήσει όλα τα δικαιώματα που έχει ένας πολίτης για να διεκδικήσει το δίκιο του. Το κάνει έστω και μόνος του. Δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αλλά είναι βέβαιο ότι αν την τακτική του την ακολουθούσαν κι άλλοι οι ελπίδες ότι κάτι θετικό θα προέκυπτε θα ήταν πολύ περισσότερες.

Ο Παναγιώτης Σταμάτης μέχρι στιγμής λοιπόν έχει στείλει εξώδικο στην ΕΑΑΣ και ζητά ευθύνες από την διοίκησή της, γιατί όπως υποστηρίζει δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει τις παράνομες περικοπές των συντάξεων των αποστράτων.

Έστειλε εξώδικο προς το ΓΕΝ με το οποία εκφράζει την πλήρως αιτιολογημένη διαμαρτυρία και αγανάκτησή του και τονίζει ότι είναι έτοιμος να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του μέσω της Δικαιοσύνης για το “κούρεμα” στα Μετοχικά Ταμεία.

Και τέλος έστειλε εξώδικο στον Ειδικό Γραμματέα και πρόεδρο της Επιτροπής για το νέο μισθολόγιο Αντώνης Οικονόμου προειδοποιώντας ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα σε περίπτωση που υπάρξουν νέες περκοπές.

Τον φόβο του να ΄χουν αλλά θα τον ακολουθήσει κάποιος;

http://www.onalert.gr/stories/o-plotarxis-pou-einai-nayarxos-sta-exodika

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s